Nieuws

26 april: documentaire Yalom’s Cure in De Balie

  • 10 april 2015
  • 0m

Zondag 26 april om 15.00 uur wordt de documentaire over bestseller auteur van Nietzsche’s tranen en Het raadsel Spinoza, psychiater Irvin D Yalom voorvertoond in De Balie

YALOM’S CURE
De Zwitserse TV journalist en documentairemaker Sabine Gisiger (1959) maakte een inspirerend en persoonlijk portret van de Joodse psychiater en schrijver Irvin D. Yalom. In de film deelt Yalom zijn inzicht en kennis over de menselijke geest en de betekenis van ons bestaan. Maar ook kleuren de gesprekken met de mensen in zijn naaste omgeving het beeld van de man die gezien wordt als één van de meest invloedrijke psychotherapeuten ter wereld.

Filmmaker Sabine Gisiger over haar motivatie om de film te maken:
‘With “YALOM’S CURE”, I wanted to make a film that unfolds with a cathartic effect on the viewers, in the same way as when I read Irvin Yalom’s books – a film that inspires the audience to think about themselves and their own existence’.

Voor meer informatie, tickets en de trailer klikt u hier.


Nieuws

Blader door onze voorjaarsaanbieding 2023

Blader nu door onze voorjaarsaanbieding 2023 en ontdek welke mooie non-fictietitels er voor komende lente op de planning staan.

Zo kun je je verheugen op het geweldige Oorsprong van Leah Hazard, waarin deze Britse verloskundige ons op ongeëvenaarde wijze kennis laat maken met het orgaan waar we allemaal vandaan komen. Of Hoog spel, de langverwachte en onthullende politieke biografie die …

Lees verder