Nieuws

Deze titels verschijnen in september

  • 4 augustus 2017
  • 0m

2 september 2017

Redders van het AvondlandPaul  van Gageldonk

7 september 2017

Leviathan of Het hart in de steenMax Pam

8 september 2017

Vrijhaven ShanghaiJoan Veldkamp

9 september 2017

Van wie is het kind? John Exalto

14 september 2017

Dicht bij het einde Irvin Yalom

20 september 2017

Je hoeft niet gekt te zijn om wereldkampioen te worden, maar het helpt welPieter Winsemius

20 september 2017

Cupido en SideronEsther Schreuder

 

 


Leesfragment

Inleiding van ‘Dag leven, dag boeken!’ door Wil van den Bercken

Wat is dit?

Mijn leven lang heb ik een dagboek willen beginnen, maar omdat ik nooit een goede reden kon bedenken voor dergelijke zelfexpressie – alleen voor jezelf schrijven vond ik narcistisch en om therapeutische redenen had ik het niet nodig – is het er nooit van gekomen. Nu is het te laat …

Lees verder