Nieuws

Blader door onze najaarsaanbieding

  • 24 juni 2022
  • 0m

De mooiste non-fictie lees je ook dit najaar weer bij Balans: of je nu houdt van geschiedenis of juist gericht bent op actualiteit, we hebben voor ieder wat wils.

Zo kun je in oktober uitkijken naar het prachtige en aangrijpende Dagboek van een invasie van Oekraïense Andrej Koerkov, waarin hij de schrijnende situatie in zijn thuisland beschrijft. Eva Rammeloo onderzoekt in Alles onder controle de mate waarin de Chinese staat haar burgers controleert, Awraham Soetendorp gaat in gesprek met Annemiek Leclaire in Levenslessen van een rabbijn en Peter de Waard duikt in de wereld van de effectenhandel in Het geheim van Beursplein 5.

Ook schrijven Gerlof Leistra en Patricia Jimmink met Grootmeester een mooi portret van topadvocaat Gerard Spong, werkt Laura van Hasselt aan de biografie van de negentiende-eeuwse weldoener Piet van Eeghen en komen Theo Postma en Wim Bentvelzen met een kroniek van de nationale politie. Verder probeert Daniela Hooghiemstra de huidige tijdgeest te duiden in Kan het misschien wat zachter?, schrijft Tom Pauka in Mijn vader heeft mijn rechteroor een roerende familiegeschiedenis en reconstrueert Adam Brookes in Breekbare lading de spectaculaire reis om de schatten uit de Verboden Stad te redden in het China van de jaren ’30.

En als klap op de vuurpijl verschijnt begin september Landlijnen; het derde boek van Raynor Winn, auteur van bestsellers Het zoutpad en De wilde stilte. In Landlijnen neemt ze je opnieuw mee op een spectaculaire wandeltocht dwars door het Verenigd Koninkrijk, met alle prachtige persoonlijke reflectie en natuurbeschrijvingen die we van haar gewend zijn.

 

Blader hier door onze najaarsaanbieding 2022: