Nieuws

Blader door onze voorjaarsaanbieding 2023

  • 6 december 2022
  • 0m

Blader nu door onze voorjaarsaanbieding 2023 en ontdek welke mooie non-fictietitels er voor komende lente op de planning staan.

Zo kun je je verheugen op het geweldige Oorsprong van Leah Hazard, waarin deze Britse verloskundige ons op ongeëvenaarde wijze kennis laat maken met het orgaan waar we allemaal vandaan komen. Of Hoog spel, de langverwachte en onthullende politieke biografie die onderzoeksjournalist Marcel Metze schreef over Shell.

Verder vertelt Daniel Huhn in De herovering het wonderbaarlijke verhaal van Manfred Ganz die in mei 1945 met een kapotte jeep door het verwoeste Duitsland trok om zijn ouders uit een concentratiekamp te bevrijden, schrijven Claudia de Breij en Paul van Vliet elkaar in In de kantlijn van de tijd onderhoudende en ontroerende brieven over hun vak en laten Rik Peels en Jeroen de Ridder in Wat is nou waar? zien hoe je je moet wapenen tegen desinformatie.

Ook lees je de memoires van Frank Visser met de titel Met vallen en opstaan, schreef Vera Politkovskaja met Mijn moeder zou het oorlog noemen de bijzondere biografie van haar moeder – de vermoorde journalist Anna Politkovskaja, en vertelt Hiske Dibbets in Niet niks hoe het is om na een terminale diagnose met de dood op je hielen te leven.

En tot slot vertelt Alexandra Horowitz je in De wereld van de puppy hoe deze kleine viervoeters de wereld beleven en laat Henrik Fexeus je in Iedereen kan gedachtelezen zien hoe je erachter kunt komen wat iemand anders denkt en voelt – en hoe je vervolgens de gedachten en overtuigingen van die persoon kunt sturen.

Genoeg spannende, verhelderende, ontroerende en onderhoudende boeken dus voor op je to be read-lijstje!