Nieuws

Blader door onze zomeraanbieding 2023

  • 24 maart 2023
  • 0m

Onze zomeraanbieding is binnen en hij is weer gevuld met prachtige non-fictietitels voor komend seizoen.

In Een huis vol muziek maakt Floris Kortie een selectie van de mooiste stukken van zijn jarenlange muzikale metgezel Paul Witteman, journalist Charlotte Boström analyseert in Waarom Zweedse vrouwen niet gratis werken wat we van Zweden kunnen leren op het gebied van vrouwenemancipatie en met De polderaar schrijft Johan Koppenol de biografie van een van de beroemdste dichters van de zeventiende eeuw: Jacob Cats.

Willy Lindwer en Guus Luijters onderzoeken in Verdwenen stad de rol van de Amsterdamse tram in de deportatie van joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, Rien T. Segers geeft in De lange mars van Xi een scherpe analyse van de verborgen strategie van China en politicus Gert-Jan Segers blikt in Macht en onmacht terug op 10 jaar in de Haagse politiek.

Ook duiken we met Andreas Koch in een wereld van kleurrijke figuren en prachtige verhalen in Hoge adel in de Lage Landen, laat Flip Maarschalkerweerd in De achterblijvers zien hoe het Het Hof verging na de vlucht van de koninklijke familie naar Engeland in mei 1940 en beschrijven Jan Tromp en Coen van de Ven de relatie tussen Haagse politici en de parlementaire journalistiek in Wantrouwen in de wandelgangen.

Verder laat Lenneke Vente in Lichter leven zien hoe je kunt leven met een chronische ziekte, verdiept Marijke Verduijn zich in De verliezers in de weinig bekende en tragische geschiedenis van Kamp Vught na de oorlog en heeft Rosita Steenbeek als klap op de vuurpijl in De mooiste bijbelverhalen een prachtige selectie gemaakt van de hervertellingen van bijbelverhalen van Nico ter Linden.

Blader hier door de aanbieding voor meer informatie over onze zomertitels! 


Nieuws

Blader door onze voorjaarsaanbieding 2023

Blader nu door onze voorjaarsaanbieding 2023 en ontdek welke mooie non-fictietitels er voor komende lente op de planning staan.

Zo kun je je verheugen op het geweldige Oorsprong van Leah Hazard, waarin deze Britse verloskundige ons op ongeëvenaarde wijze kennis laat maken met het orgaan waar we allemaal vandaan komen. Of Hoog spel, de langverwachte en onthullende politieke biografie die …

Lees verder