Nieuws

Blader door onze Zomeraanbieding 2024

  • 10 april 2024
  • 1m

Onze Zomerjaarsaanbieding is binnen en hij is weer gevuld met prachtige non-fictietitels voor komend seizoen.

In De ruk naar rechts verheldert politiek verslaggever Wilco Boom op deskundige wijze de politieke staat van Nederland, Kathy Willis kijkt in Groene zintuigen op een radicaal andere manier naar de natuur en hoe het je gezonder kan maken, Vivian de Gier promoveert met de biografie van de markante, eigenzinnige auteur Thea Beckman ‘Geef me de ruimte’ aan Maastricht University, en Irvin D. Yalom gebruikt zijn jarenlange ervaring in de psychiatrie om in eenmalige, intensieve sessies van een uur, Het uur van het hart,  door te dringen tot de kern van het leven van zijn patiënten.

Ook lees je in Onze dagelijkse oorlog van Andrej Koerkov hoe oorlog als een ziekte is, die je gedrag, je gedachten en zelfs je emoties overneemt, maar Oekraïners standvastig doorgaan. Ad van Liempt reconstrueert in Wraak op het verzet de hel van de laatste maanden van Kamp Vught, en brengt in de geactualiseerde versie van Kopgeld een van de zwartste bladzijden uit onze geschiedenis, het inzetten van het ‘premiewapen’, tastbaar dichtbij.

Omdat woorden ertoe doen, leert Jan Sonneveld je in Sprekend leidershap waarachtige woorden te spreken. In How to ADHD, speciaal geschreven voor de neurodivergente lezer, ontdekt Jessica McCabe hoe het neurodivergente brein werkt en hoe je rekening houdt met je eigen hersenen, Pieter Uittenbogaard spreekt in Tussen klas en Kamer met leraren en politici, en zoekt een oplossing voor de steeds toenemende ontlezing en het afnemende niveau van het onderwijs, en in Dwars door de Lage Landen 2 wandelen Arnout Hauben en zijn kompanen 1000 kilometer van het uiterste noorden in Nederland naar het uiterste westen in België.

Verder is Twee brieven uit Westerbork van Etty Hillesum in heruitgave, met voorwoord van Kitty Herweijer, is Etty Hillesum van Judith Koelemeijer beschikbaar in midprice, wordt Over tirannie van Nora Krug en Timothy Snyder (nu noodzakelijke dan ooit) opnieuw gedrukt, en bereikt Focus. The ASML Way met een Engelstalige uitgave een groter publiek.

Blader hier door de aanbieding voor meer informatie over onze zomertitels! 

 


Catalogus

Aanbiedingen Uitgeverij Balans

Klik op de afbeelding en blader door de zomerbieding 2024 of download de pdf>

 

Download eerdere aanbiedingen:

2024 voorjaar

2023 najaar

2023 zomer

2023 voorjaar 2022 najaar

2022 zomer

2022 voorjaar

2021 najaar

2021 zomer

2021 voorjaar

2020 najaar

2020 zomer

2020 voorjaar

2019 najaar

2019 zomer

2019 voorjaar

2018 najaar

2018 zomer

2018 …

Lees verder