ISBN:
9789463822299 (paperback)
Aantal pagina's:
280
Uitgever:
Balans

Wil je weten wat de mensen in je omgeving denken? Wil je netwerken als een pro, je baas ervan overtuigen dat je promotie verdient of het middelpunt worden op feestjes? Henrik Fexeus maakt het allemaal mogelijk.

De kunst van het gedachtelezen leert je alles wat je nodig hebt om door te dringen in de binnenwereld van anderen. Aan de hand van technieken uit de psychologie zoals non-verbale communicatie, het lezen van lichaamstaal en het gebruik van psychologische beïnvloeding, legt Fexeus uit hoe je erachter kunt komen wat iemand anders denkt en voelt – en hoe je vervolgens de gedachten en overtuigingen van die persoon kunt sturen.

Even aanstekelijk als deskundig behandelt hij onderwerpen als tegenstrijdige signalen en de betekenis daarvan, hoe mensen flirten zonder dat ze het zelf doorhebben, goedaardige manieren om iemand te beïnvloeden, het bijsturen van het humeur van anderen, en de beste trucs voor feestjes en partijen. Fexeus geeft tal van praktische (en vaak grappige) voorbeelden van effectief gedachtenlezen, en hoe je deze informatie op een positieve manier kunt gebruiken, zowel in je persoonlijke leven als in een professionele omgeving.


Over de auteur

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus (1971) is een Zweedse mentalist, schrijver en tv-presentator. Hij publiceerde verschillende boeken over praktische psychologie. De kunst van het gedachtelezen werd vertaald in dertig landen en groeide uit tot een wereldwijde bestseller.

Foto © Daniel Stigefelt

Meer over deze auteur