Nieuws

Julia Samuel komt naar Nederland

  • 12 mei 2022
  • 0m

Eind mei zal de bekende Britste psychotherapeut Julia Samuel naar Nederland komen. De aanleiding van haar bezoek is het verschijnen van haar nieuwe boek Elke familie heeft een verhaal, dat vanaf 31 mei in de winkels ligt. Samuel laat hierin zien dat liefde en verdriet erfelijk zijn, en dat we de gevoelens, problemen en gewoontes van onze (voor)ouders over kunnen nemen. Elke familie heeft een verhaal is een inzichtelijk boek dat je op weg helpt jezelf en je familie beter te begrijpen.

Op maandag 30 mei komt Julia Samuel naar The School of Life in Boom Chicago om over haar nieuwe boek te praten. De avond vangt om 20:00 uur aan. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus ga snel naar de website van The School of Life voor meer informatie en tickets!


Nieuws

Blader door de zomeraanbieding 2022

Onze zomeraanbieding staat online, en hij staat weer boordevol prachtige non-fictie om de zomer mee door te komen. Zo kun je je familie beter leren kennen en begrijpen met psychotherapeut Julia Samuel, trekt filosoof en topwielrenner Guillaume Martin een treffende parallel tussen de wielersport en onze maatschappij en leert Henrik Fexeus je de kunst van …

Lees verder