Nieuws

Nederland. Een objectief zelfportret in het nieuws

  • 27 maart 2015
  • 0m

Inmiddels geniet het bijzondere boekenproject van Wim Brands en Jeroen van Kan Nederland. Een objectief zelfportret landelijke bekendheid. De Wereld draait door maakte op donderdag 27 maart een mooi  item over typisch Nederlandse objecten en liet bekende Nederlandse designers hun object nomineren. Ook NRC besteedde er uitgebreid aandacht aan op hun site. Gevolg is dat er inmiddels honderden originele objecten aangemeld zijn bij de website objectiefzelportret.nl. Opvallend is dat de ‘flessenlikker’ toch wel erg populair is. Dit geldt overigens ook voor de ‘kaasschaaf’, de ‘klompen’ en de ‘verjaardagskalender’. Matthijs van Nieuwkerk ‘verheugt’ zich al op het boek.

Doe mee en lees meer over dit aanstekelijke project op objectiefzelfportret.nl!


Nieuws

Blader door onze voorjaarsaanbieding 2023

Blader nu door onze voorjaarsaanbieding 2023 en ontdek welke mooie non-fictietitels er voor komende lente op de planning staan.

Zo kun je je verheugen op het geweldige Oorsprong van Leah Hazard, waarin deze Britse verloskundige ons op ongeëvenaarde wijze kennis laat maken met het orgaan waar we allemaal vandaan komen. Of Hoog spel, de langverwachte en onthullende politieke biografie die …

Lees verder