Nieuws

Philippa Perry bij de Great Celebrity Bake Off 2021

  • 5 februari 2021
  • 0m

Vanaf 4 maart wordt er weer druk gebakken aan de overkant van het kanaal voor de Great Celebrity Bake Off 2021. Beroemde Britten gaan de strijd met elkaar aan om de titel beste bakker en halen daarmee geld op voor kankeronderzoek.

Een van de deelnemers is dit jaar de fantastische Philippa Perry, auteur van ‘Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen’. Met haar wijze lessen heeft Perry tal van mensen geholpen om de relatie met hun kind te verbeteren. Perry geeft liefdevol advies over het maken van fouten en het onder ogen zien daarvan – waardoor het uiteindelijk goed zal komen. Dit voorjaar zal blijken of ze ook ze deze eigenschappen ook in de keuken laat zien. De Celebrity Bake Off 2021 is vanaf 4 maart te zien op Channel 4.

 

Foto © Channel 4


Nieuws

Blader door onze zomeraanbieding 2023

Onze zomeraanbieding is binnen en hij is weer gevuld met prachtige non-fictietitels voor komend seizoen.

In Een huis vol muziek maakt Floris Kortie een selectie van de mooiste stukken van zijn jarenlange muzikale metgezel Paul Witteman, journalist Charlotte Boström analyseert in Waarom Zweedse vrouwen niet gratis werken wat we van Zweden kunnen leren op het gebied van vrouwenemancipatie …

Lees verder