Nieuws

Philippa Perry bij de Great Celebrity Bake Off 2021

  • 5 februari 2021
  • 0m

Vanaf 4 maart wordt er weer druk gebakken aan de overkant van het kanaal voor de Great Celebrity Bake Off 2021. Beroemde Britten gaan de strijd met elkaar aan om de titel beste bakker en halen daarmee geld op voor kankeronderzoek.

Een van de deelnemers is dit jaar de fantastische Philippa Perry, auteur van ‘Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen’. Met haar wijze lessen heeft Perry tal van mensen geholpen om de relatie met hun kind te verbeteren. Perry geeft liefdevol advies over het maken van fouten en het onder ogen zien daarvan – waardoor het uiteindelijk goed zal komen. Dit voorjaar zal blijken of ze ook ze deze eigenschappen ook in de keuken laat zien. De Celebrity Bake Off 2021 is vanaf 4 maart te zien op Channel 4.

 

Foto © Channel 4


Nieuws

Blader door onze najaarsaanbieding

De mooiste non-fictie lees je ook dit najaar weer bij Balans: of je nu houdt van geschiedenis of juist gericht bent op actualiteit, we hebben voor ieder wat wils.

Zo kun je in oktober uitkijken naar het prachtige en aangrijpende Dagboek van een invasie van Oekraïense Andrej Koerkov, waarin hij de schrijnende situatie in zijn …

Lees verder