Nieuws

Auteurslezingen

  • 29 november 2016
  • 0m

Hieronder een agenda met verschillende optredens, lezingen en bijeenkomsten met auteurs van Balans in de komende periode.

 

AGENDA

24 november 2019, Edward Snowden ‘aanwezig’ bij Idfa in Tuschinski, Amsterdam

Op 24 november zal Edward Snowden na de vertoning van de film iHuman via Skype deelnemen aan een nagesprek. Kaarten zijn hier te koop.

28 november 2019, boekpresentatie De gulden snede, Utrecht 

Uitgeverij Balans en Sustainable Finance Lab presenteren donderdag 28 november aanstaande De gulden snede in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Wilma de Rek gaat dan in gesprek met Anne-Marie Rakhorst (oprichter en eigenaar van duurzaamheid.nl), Arnoud Boot (voorzitter Sustainable Finance Lab en hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiële markten), Irene van Staveren (econoom en hoogleraar pluralistische ontwikkelingseconomie) en Peter Blom (directievoorzitter Triodos en mede-oprichter van Sustainable Finance Lab). Aanwezig zijn? Dat kan. Stuur dan een bericht naar rsvp@uitgeverijbalans.nl o.v.v De gulden snede en het aantal personen.

14 december 2019, lezing ‘Johannes van den Bosch (1780-1844)’, Den Haag

Op 24 december geeft cultuurhistoricus Angelie Sens een lezing over Johannes van den Bosch, over wie ze bij Balans de intrigerende biografie De kolonieman schreef. De lezing zal plaatsvinden bij het Vrijmetselarij Museum / Cultureel Maçonniek Centrum (CMC), Javastraat 2B, Den Haag. Meer info: https://bit.ly/2QAWX3b.

31 januari 2020, Inspiratiedag Land van Rouw, ‘Als de man verliest’, Nijmegen.

Laat je tijdens deze ‘inspiratiedag XL’ verrassen door een dynamisch programma, met een lach en een traan, waarin je meegenomen wordt in het rouwlandschap van ‘de man’. Auteurs Tim Overdiek en Wim van Lent hebben een aantal vakbroeders uitgenodigd met als gemeenschappelijke deler een groot hart voor andere mannen. Conferentieoord De Poort Biesseltsebaan 34 Groesbeek. Land van Rouw.


Nieuws

Kerst winactie

Omdat december al duur genoeg is, komt Uitgeverij Balans je tegemoet met een winactie! Laat ons via social media weten aan wie je graag een kerstverhaal zou willen voorlezen, tag de persoon in kwestie en maak dan allebei(!) kans op een mooi kerstboek van Balans. Wie weet word je zelf ook wel voorgelezen!

Onder de …

Lees verder