Nieuws

Auteurslezingen

  • 29 november 2016
  • 0m

Hieronder een agenda met verschillende optredens, lezingen en bijeenkomsten met auteurs van Balans in de komende periode.

 

AGENDA

31 januari 2020, Inspiratiedag Land van Rouw, Als de man verliest, Nijmegen.

Laat je tijdens deze ‘inspiratiedag XL’ verrassen door een dynamisch programma, met een lach en een traan, waarin je meegenomen wordt in het rouwlandschap van ‘de man’. Auteurs Tim Overdiek en Wim van Lent hebben een aantal vakbroeders uitgenodigd met als gemeenschappelijke deler een groot hart voor andere mannen. Conferentieoord De Poort Biesseltsebaan 34 Groesbeek. Land van Rouw.

7 februari 2020, Lezing ‘After Brexit’ door Peter Brusse, Rosmalen 

Een week na de Brexit geeft Peter Brusse een lezing bij Boekhandel de Omslag in Rosmalen over zijn boek Ach, Engeland. Natuurlijk gaat deze avond over de Brexit maar ook over de bijzondere band tussen Engeland en Nederland. Brusse beantwoordt vragen over de Brexit en signeert natuurlijk zijn eigen boek! Meer over dit evenement

6 maart 2020,  Lezing De kolonieman door Angelie Sens, Willemsoord

Johannes van de Bosch, met de beide benen op de grond of toch een beetje megalomaan? Dat is de vraag die centraal staat bij de lezing van Angelie Sens op het schrijversfestival in Willemsoord vrijdag 6 maart. Sens zal spreken over haar biografie van Johannes van den Bosch, De kolonieman. Meer informatie en reserveren

8 maart 2020, Literaire middag, Enschede

Tijdens de literaire middag in Enschede begin maart zal Suzanna Jansen samen met Franca Treur worden geïnterviewd door Jeroen van Kan. Meer over dit evenement.

20 maart 2020, Lezing Suzanna Jansen, Purmerend

Suzanna Jansen zal op 20 maart in Purmerend een lezing geven en in gesprek gaan over haar boeken en schrijverschap. Meer over dit evenement.


Nieuws

Vacature: officemanager

Wij zijn per direct op zoek naar een officemanager voor minimaal 32 uur per week.

 

Functie
Als officemanager ondersteun je de uitgeverij in brede organisatorische, administratieve en coördinerende zin, met als doel de organisatie optimaal te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden

het behandelen van telefoon en post, en het ontvangen van bezoekers; het …

Lees verder