ISBN:
9789463822367 (ebook) 9789463822220 (paperback)
Aantal pagina's:
360
Uitgever:
Balans
Verschijningsdatum:
31/05/2022

Zou je niet graag willen weten wat je hond denkt? Waar hij plezier aan beleeft, wat hem gelukkig maakt, hoe je de best mogelijke relatie met hem krijgt? In feite communiceert je hond de hele dag met je, maar als je zijn lichaamstaal niet kent, begrijp je niet wat hij je wil zeggen.

Louise Glazebrook is gespecialiseerd in het gedrag van honden. Als trainer en tv-presentator laat ze mensen al jaren zien hoe ze hun hond beter kunnen begrijpen en meer contact met hem kunnen krijgen. In Het boek waarvan je hond wil dat je het leest behandelt ze alles: van het kiezen van de juiste hond tot lichaamstaal, van raskenmerken tot veel voorkomende gedragsproblemen, en van speeltjes tot eten.

Waar veel hondentrainers zich richten op de hond, richt Glazebrook zich in dit heldere en leerzame boek op de baas. Of je nu al een hond hebt of er graag een zou willen hebben, zij biedt je de vaardigheden en het vertrouwen dat je nodig hebt om de behoeften en het gedrag van je hond te begrijpen en een gelukkige band voor het leven op te bouwen. Als je het gedrag van je hond eenmaal begrijpt, zijn de meeste problemen te voorkomen. Welke hondenbezitter wil dat nou niet?


Over de auteur

Louise Glazebrook

Louise Glazebrook is een van de bekendste hondengedragsdeskundigen en trainers van Engeland. Ze is regelmatig op tv als hondenexpert voor de BBC, en schrijft voor onder andere The Daily Telegraph, The Independent en The Observer. Uitgaand van de hond helpt zij eigenaren vriendelijk maar beslist om hun beste vriend beter te begrijpen.

Foto © ANP …

Meer over deze auteur