ISBN:
9789463822824 (ebook) 9789463822299 (paperback)
Aantal pagina's:
304
Uitgever:
Balans

Wil je weten wat de mensen in je omgeving denken? Wil je netwerken als een pro, je baas ervan overtuigen dat je promotie verdient of het middelpunt worden op feestjes? Henrik Fexeus maakt het allemaal mogelijk.

Iedereen kan gedachtelezen leert je alles wat je nodig hebt om de binnenwereld van anderen te begrijpen. Aan de hand van technieken uit de psychologie zoals non-verbale communicatie en het lezen van lichaamstaal, legt Fexeus uit hoe je erachter kunt komen wat iemand anders denkt en voelt – en hoe je vervolgens de gedachten en overtuigingen van die persoon kunt sturen.

Even aanstekelijk als deskundig behandelt hij onderwerpen als tegenstrijdige signalen en de betekenis daarvan, hoe mensen flirten zonder dat ze het zelf doorhebben, het bijsturen van het humeur van anderen, en de beste trucs voor feestjes en partijen. Fexeus geeft tal van praktische (en vaak grappige) voorbeelden van effectief gedachtelezen, en hoe je deze informatie op een positieve manier kunt gebruiken, zowel in je persoonlijke leven als in een professionele omgeving.


Over de auteur

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus (1971) is een Zweedse mentalist, schrijver en tv-presentator. Hij publiceerde verschillende thrillers en boeken over praktische psychologie. Iedereen kan gedachtelezen werd vertaald in dertig landen en groeide uit tot een wereldwijde bestseller

Foto © Daniel Stigefelt

Meer over deze auteur