Nieuws

Jolande Withuis in gesprek met Daniela Hooghiemstra bij Boekhandel Donner

  • 6 mei 2021
  • 0m

Boekhandel Donner in Rotterdam organiseerde afgelopen maand een bijzonder gesprek tussen Daniela Hooghiemstra, die onlangs Om de liefde, voor de troon schreef over het leven van prinses Irene, en Jolande Withuis, voormalig onderzoeker bij het NIOD. Withuis schreef onder meer de alom geprezen biografie Juliana. Vorstin in een mannenwereld. Het resultaat is een uitermate boeiend gesprek over prinses Irene van Oranje, die brak met haar familie en die de Spaanse Bourbons en generaal Franco trotseerde; die in het diepe sprong voor prins Carlos Hugo, de ‘koning’ der carlisten. Het hele interview is nu terug te kijken op het YouTubekanaal van Donner.

 


Nieuws

Blader door onze voorjaarsaanbieding 2023

Blader nu door onze voorjaarsaanbieding 2023 en ontdek welke mooie non-fictietitels er voor komende lente op de planning staan.

Zo kun je je verheugen op het geweldige Oorsprong van Leah Hazard, waarin deze Britse verloskundige ons op ongeëvenaarde wijze kennis laat maken met het orgaan waar we allemaal vandaan komen. Of Hoog spel, de langverwachte en onthullende politieke biografie die …

Lees verder