Nieuws

Kinderbijbel van Nico ter Linden

  • 27 november 2015
  • 0m

Moet je horenis een bijbels verhalenboek voor kinderen vanaf tien jaar. Het is een ware schatkamer: de prachtige paradijsverhalen, het zondvloedverhaal, de aangrijpende geschiedenis van Jozef en zijn broers. Maar ook de verhalen over koning Saul, David en Salomo, over Ruth en Esther, en natuurlijk de gelijkenissen die Jezus vertelde en de verhalen die over zijn geboorte, leven en sterven de ronde deden.

Meesterverteller Nico ter Linden schrijft voor kinderen en hun ouders en grootouders en doet dat op zo’n manier dat ook de betekenis van alle verhalen aan het licht komt.

Vertellen en uitleggen tegelijk is een kunst die Ter Linden als geen ander verstaat. Het grote succes van zijn zesdelige serie Het verhaal gaat… bewijst dat hij de bijbel dichterbij de mensen weet te brengen.

Moet je horen is een levendige en spannende gids die iedereen kan gebruiken om zijn kinderen een beetje wegwijs te maken in de wereld van de Bijbel.

De originele en kleurrijke tekeningen van Ceceli Josephus Jitta voegen een dimensie toe en versterken de kracht van de tekst met onverwachte en fantasierijke beelden.


Nieuws

Blader door onze voorjaarsaanbieding 2023

Blader nu door onze voorjaarsaanbieding 2023 en ontdek welke mooie non-fictietitels er voor komende lente op de planning staan.

Zo kun je je verheugen op het geweldige Oorsprong van Leah Hazard, waarin deze Britse verloskundige ons op ongeëvenaarde wijze kennis laat maken met het orgaan waar we allemaal vandaan komen. Of Hoog spel, de langverwachte en onthullende politieke biografie die …

Lees verder