ISBN:
9789463823265 (ebook) 9789463823104 (paperback)
Aantal pagina's:
251
Uitgever:
Balans

Het boek dat iedereen van wie je houdt zou moeten lezen is het nieuwe boek van de bestsellerauteur van Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen (ruim 100.000 exemplaren verkocht). Praktisch, verstandig en wijs advies van psychotherapeute Philippa Perry om je relaties te verbeteren.

Hoe ga je om met de belangrijkste relaties in je leven? Het leven draait om relaties en om de kwaliteit daarvan. Of het nu met familie is, met een partner, met vrienden, collega’s – of, uiteindelijk het belangrijkste, met jezelf. Als je verhoudingen goed en evenwichtig zijn, wordt het een stuk gemakkelijker om met de andere problemen om te gaan die onvermijdelijk op je weg komen. Maar goede verhoudingen gaan niet vanzelf.

Hoe vind je liefde? En hoe houd je die vast? Hoe kun je het beste een conflict hanteren? Hoe ga je om met verandering en verlies? Zijn anderen vervelend of zit het probleem in jezelf? Wijs, praktisch en humorvol laat psychotherapeute Philippa Perry in Het boek dat iedereen van wie je houdt zou moeten lezen zien hoe je de grote problemen van het leven het beste kunt aanpakken. Haar empathische advies, voorzien van een dosis gezond verstand, helpt je een tevredener, gelukkiger en wijzer mens te worden.


"Verrekte to the point. Haar empathische advies voorzien van een dosis gezond verstand helpt je een tevredener, gelukkiger en wijzer mens te worden."

- Lezersreactie

"Perry slaagt er door haar wijsheid, kennis, ervaring, empathie én vlotte pen in om je anders naar jezelf te laten kijken. Een paar jaar therapie op amper 252 pagina’s. En veel goedkoper."

- Lezersreactie

Over de auteur

Philippa Perry

Philippa Perry is al twintig jaar psychotherapeut en schrijver. Ze is verbonden aan The School of Life. Daarnaast is ze tv- en radiopresentator en werkte ze mee aan vele documentaires. Ze woont in Londen met haar echtgenoot, de kunstenaar Grayson Perry, met wie ze een volwassen dochter heeft.

Foto: © Richard Ansett

Meer over deze auteur